Yoga

Deze zomer gaan we terug LIVE lessen geven. We voorzien 4 yogalessen van anderhalf uur gespreid over de zomerperiode, waarin we telkens rond een thema werken.

De lessen gaan buiten door. Indien het weer ons niet gunstig gezind is splitsen we op in kleinere groepen en gaat de les binnen door bij Think Outside te Gavere (Asper).


data ( telkens van 10u tot 11.30u)

- zondag 11 juli : thema strong to the core
- zondag 18 juli: thema backbends and twists
- zondag 15 augustus: thema stretch those legs
- zondag 22 augustus: thema strech and strengthen those arms

Kostprijs

1 les 15 euro
2 lessen 30 euro
3 lessen 40 euro
4 lessen 50 euro

inschrijven via: joke@thinkoutside.be 

 


Hatha - inspired yoga + BackMitra

Voor wie?

Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen: zowel voor absolute beginners als voor gevorderden. Zin om te bewegen en tegelijk ruimte te maken voor ontspanning? Dan ben je hier op de juiste plaats

Asana's

Door de houdingen stretchen en strekken we onze spieren. De asana's (houdingen) die we uitoefenen hebben een positieve invloed op je uithoudingsvermogen, je lenigheid, je gevoel voor evenwicht en vitaliteit. Je traint daarbij ook aandacht en alertheid doordat je je telkens weer concentreert op de juiste beweging en het aannemen van de houdingen. De houdingen kunnen statisch of dynamisch (flow) zijn. In elke pose wordt aandacht besteed aan een correcte alignement (uitlijning van de wervelkolom).

BackMitra® wat?

De BackMitra® heeft bewezen een grote hulp te zijn om rugpijn, schouderpijn en nekpijn te voorkomen en verlichten. Door de BackMitra® te gebruiken oefen je druk uit op plaatsen van de wervelkolom waar er door stress, gespannen spieren of gewoontehoudingen een kromming is. Door dit regelmatig te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug. Regelmatig zullen we de les starten met enkele oefeningen op de BackMitra®.

Ontspanning

We eindigen elke les met heerlijke ontspanning.