We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Céline Claus: psychologe volwassenen

Ik ben Céline, gehuwd en mama van 2 kinderen.

Na mijn studies psychologie ben ik mijn carrière gestart in de onderzoekswereld. Ik deed onderzoek naar menselijk gedrag binnen bedrijven, meer commercieel onderzoek en ook vandaag doe ik nog onderzoek naar therapeutische methoden en technieken aan de UGent. Na enkele jaren binnen verschillende bedrijven miste ik het klinische aspect en startte ik mijn opleiding tot Integratief Psychotherapeut alsook mijn praktijk als psychologe.

Je kan van mij een empathische, warme begeleiding verwachten. Niets menselijks is mij vreemd. Ik luister steeds naar jouw verhaal met een neutrale en open houding. Je bent welkom met alles wat je meedraagt.

Doorheen mijn leven heb ik mogen ervaren dat de wereld een betere plek zou zijn mocht iedereen therapie volgen en zo dichter bij hun echte zelf leren staan. Ik geloof dat ieder van ons de kracht in zich heeft om de wereld, jouw wereld, te creëren waarin je je volle potentieel kan ontwikkelen. 

Omdat ik een kwalitatieve hulpverlening wil kunnen garanderen, volg ik regelmatig opleidingen en bijscholingen. Hieronder kan je een overzicht vinden van opleidingen die ik recent volgde of aan het volgen ben. 

  • master Psychologie ( UGent, 2004-2009)
  • Suïcidepreventie ( VLESP, 2022)
  • Toekomstgerichte Training ( VLESP, 2022)
  • Opleiding tot integratief psychotherapeut ( AIHP, 2021-2025)
info@thinkoutside.be