We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Isabel De Groote: coach 

Ik ben Isabel,
mama van 2 schatten van kinderen, met een fantastische man aan mijn zijde.
Het begon voor mij allemaal na mijn tweede zwangerschap, toen ik een postnatale depressie kreeg die mijn leven compleet overhoop haalde… Een erg lastige periode met vallen en opstaan…Toen kwam Mindfulness en Reiki op mijn pad en het heeft me niet meer losgelaten.
Het was een echte eyeopener die mijn leven volledig heeft veranderd.
Ik ben dan ook bijzonder dankbaar voor de mooie veranderingen die het in mijn leven allemaal al teweegbracht en nog steeds. Nog steeds ervaar ik hoe het me tot op de dag van vandaag doet groeien… Groeien in meer zelfbewustzijn… genieten van de kleine, dagdagelijkse momenten… en nog zoveel meer.

Steeds meer kreeg ik het gevoel hier iets mee te willen doen.
Zelf stond ik 10 jaar voor de klas, waar ik al heel wat toepaste.
Het smaakte duidelijk naar meer… Daarom volgde ik ook een opleiding "Mindfulness voor kinderen" en een "basiscursus Kinderyoga".

Daarnaast volgde ik ook reiki graad 1 en 2. In eerste plaats voor mezelf, maar ook om anderen te kunnen helpen. Zowel kinderen als volwassenen die te kampen hebben met fysieke en emotionele pijnen, angsten,… Een echte aanrader!

Na jaren voor de klas staan, kreeg ik de unieke kans om door te groeien tot Zorgcoördinator. Steeds meer verlang ik ernaar om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen te kunnen helpen, preventief maar ook dat stapje verder. De opleiding tot "stress- en traumadeskundige", "systeemcoach" en "PMA" bieden een mooie aanvulling.Mijn grote droom is om anderen te begeleiden op hun pad naar meer rust, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen om van daaruit meer zelfliefde te ervaren en voluit in het leven te staan.

 
Ik ben dan ook heel dankbaar dit te kunnen doen binnen zowel de groepspraktijk van "Think Outside" als binnen mijn eigen praktijk "Innerlijke Rust".Wil jij heel graag een eerste stap zetten naar meer levensenergie en levensvreugde? Dan stap ik heel graag met jou mee!Ik gun het ook jou van harte! 


Om mezelf te blijven ontwikkelen , volgde of volg ik deze opleidingen:

 • Meditatie en mindfulness met kinderen ( Arterre - Antwerpen, 2019)

 • Reiki graad 1 ( Reiki center Cristo - Brugge, 2018)

 • Reiki graad 2 ( Reiki center Cristo - Brugge, 2019)

 • Kinderyoga basiscursus ( El sole -Gent, 2020)

 • een hechte klasgroep creëren ( Vonk en Visie, 2020)

 • stress- en traumatherapie basis + pro ( Centrum open Mind - Lievegem, 2020)

 • cursus PMA ( PMA institute - Nederland, 2021)

 • Opzetten van een faalangsttraining ( Vonk en Visie, 2022)

 • Systeemcoach essentials ( Centrum Open Mind - Lievegem)

 • Vallei coach

 • Integrale basis coach


info@thinkoutside.be