We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Joke Timmerman

Bezield door diepgang en beweging ga ik mijn weg in de wereld van pedagogie, onderwijs, contextueel denken, en ook dans en spiritualiteit. Mijn eigen proces, vormingen en de opleiding tot Contextueel Counselor (Balans Gent) zorgden ervoor dat ik helemaal geloof in de waarde en heling die gesprektherapie kan brengen.

Naast mijn levenservaring als mama ligt mijn werkervaring ruim 12 jaar in het onderwijs, voornamelijk in de lerarenopleiding waar ik als onderwijspedagoge (afgestudeerd aan UGent in 2005) beginnende leerkrachten opleid en coach. Hier een greep uit de voornaamste opleidingen die me vormden: • Master pedagogie ( Ugent, 2005)
 • Contextueel Counselor ( Balans, 2015 - 2017)
 • Verbindende communicatie ( vzw Blabla, 2014 - 2015)
 • Omgaan met faalangst ( vonk en visie, 2015)
 • Verdieping in time-out voor jongeren op bioboerderijen (eigen project op Ourobouros in 2016).
 • Mindfulness in het onderwijs (IAM, 2016)
 • Oplossingsgericht werken ( Tejo, 2017 en Hogent 2020)
 • Leercoaching (i.o.): (Vonk en Visie, 2020)
 • Contextueel werken met de duplomethodiek ( 3-daagse AIHP, 2021)
 • Basisprincipes Lichaamsgericht Werken ( 5-daagse, NEL, 2021)
 • Allerlei soorten dans/lichaamsgericht werken/yoga

 

info@thinkoutside.be