psychologische ondersteuning kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren krijgen vaak te maken met innerlijke problemen: ze maken zich zorgen, worden gepest, trekken zich terug, voelen zich vermoeid, zijn ontevreden over en met hun lichaam,... Hiervoor kunnen verschillende reden zijn.

Samen met het kind of de jongere en hun ouders ga ik op zoek naar de specifieke moeilijkheden. Op een creatieve en authentieke manier gaan we samen aan de slag om deze klachten te overwinnen.

Verder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van eetproblematieken en alles wat hiermee samen gaat zoals negatieve gedachten, minderwaardigheidsgevoelens, negatief zelfbeeld, moeilijkheden om voor zichzelf op te komen, ... Ook hier wordt sterk ingezet op de krachten van het kind of de jongere.

Kinderen of jongeren met ( een vermoeden) van ASS ( autisme spectrum stoornis) kunnen bij mij terecht voor een concentratie- en belevingsonderzoek. 


praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen:  innerlijke problemen zoals minderwaardigheidsgevoel, zelfbeeld, pestproblematieken, lage zelfwaarde, depressieve gevoelens, autisme, eetproblematieken ( zoals obesitas, anorexia, voedselweigering, boulimia, ......

kostprijs:  

  • kennismakingsgesprek / opvolgsessie: deze sessies duren ongeveer 60min en kosten €50.
  • concentratie onderzoek: duurt ongeveer 1,5 à 2u en kost €115
  • belevingsonderzoek ( ASS): duurt ongeveer 1,5u en kost €75
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper

Wil je graag een verkennend gesprek?