We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

 Lichaamsgerichte therapie voor kinderen- jongeren en volwassenen

Binnen lichaamsgerichte therapie staat de balans tussen lichaam en geest centraal. Door in dialoog te gaan met je voelen - je denken - je doen,... streven we naar het herstel van een evenwichtig leven: zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en gedragsmatig gebied. 

Lichaamsgerichte therapie is een doe- en beleven therapie waarbij de cliënt de gelegenheid krijgt om ervaringen op te doen en zo nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen. Dit binnen een veilige setting van oefenen, ervaren en oplossen.

Het doel van deze lichaamsgerichte begeleiding is een bijdrage leveren om te kunnen komen tot het gewenste denken- voelen en handelen. 

Biofeedback therapie is een specifiek onderdeel dat binnen lichaamsgerichte therapie kan worden aangereikt. Neem hier een kijkje om er meer over te lezen. 

praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: angstproblematieken, depressie, gedragsproblemen, aanpassingsstoornissen,... psychomotorische therapie wordt aanbevolen voor alle psychosociale problemen en stress gerelateerde klachten.

aanbod voor volwassenen en senioren: toegepaste relaxatie, ademtherapie, biofeedback training, verlies- en rouwtherapie, thematische benadering, cognitieve fitness, running therapie, bio-energetica

aanbod voor kinderen en jongeren: spanningsregulatie en sociale vaardigheidstraining, gezinstherapie, weerbaarheidstraining, agressie regulatie, mentale fitness

kostprijs:

  • intakegesprek: €75 ( duur 75 min + afname vragenlijsten )
  • opvolggesprekken: € 60
  • meting stressprofiel ( optioneel, in samenspraak) : €175 ( duurtijd 2u, uitgebreide biofeedbackmeting, inclusief nabespreking + indien gewenst uitgebreide rapportage naar doorverwijzer )
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper

Wil je graag een verkennend gesprek?

info@thinkoutside.be