voedingsadvies

Gezonde voeding en een evenwichtig eetpatroon is niet zo evident voor de meerderheid van de Vlamingen. Ongeveer de helft van de Belgen kampt met (ernstig) overgewicht. Op een gezonde manier gewicht verliezen en deze gezonde levensstijl aanhouden is zeer moeilijk zonder de gepaste begeleiding.

Opvolging door mij als erkend diëtiste, betekent een persoonlijk advies op maat waarbij we samen op zoek gaan naar een eetpatroon dat aansluit bij uw gewoonten en levensstijl. Aangezien ik van het principe ben dat een strikt dieet zeer moeilijk vol te houden is, zal u  geen kant-en-klaar dieet voorgeschreven krijgen. De begeleiding zal dan ook bestaan uit het samen creëren van een gezond voedingspatroon dat lekker is en bovendien ook levenslang vol te houden is!
Klaar voor een nieuwe en gezonde start? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak.

Een gezonde levensstijl of vermageren is niet gemakkelijk, zeker niet als je partner wel nog je favoriete chips eet tijdens een gezellige tv avond. Met twee gaat alles beter dan alleen, dit is ook zo bij diëten. 
Ook bij kinderen liggen de slaagkansen veel hoger wanneer het volledige gezin een gezond eetpatroon volgt. Samen sta je sterker dan alleen! Om deze reden geef ik ook consultaties voor partners of gezinnen. 

Mijn secundaire opleiding volgde ik aan de Hotel- en toerismehogeschool Spermalie. Ik hou ervan recepten uit te proberen en gezonde voeding ook lekker te maken! Om deze reden geef ik ook regelmatig kookworkshops. Indien u dus interesse heb hou dan zeker onze facebookpagina in de gaten voor lekkere, gezonde en inspirerende recepten!

https://www.facebook.com/multidisiplinairegroepspraktijk/ 

https://fienvanhoecke.wixsite.com/dietiste 


praktisch

wie kan bij onze diëtist terecht?: zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen bij ons terecht.

Voor welke redenen kan ik hier terecht?: Overgewicht, tips rond gezonde voeding, begeleiding van kinderen- jongeren- volwassenen die willen vermageren, energie verrijkt dieet, diabetes, FODMAP-dieet, voedselallergieën en - intoleranties, vegetarische en veganistische voeding, sportvoeding, te hoge cholesterol, preventie hart- en vaatziekten, beweging coaching, ... 

kostprijs: 

  •  voeding- en bewegingsadvies: 1e consultatie ( 60min): €50, opvolgsessies ( 30 min): €25
  • De meeste mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer informatie.

  • Afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend. Op deze manier willen wij de wachtlijsten beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning bieden.