We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

(Veer)krachtig in stress:

Groeitraject 

Vier boeiende groepssessies gericht op omgaan met stress.

In dit traject, gericht op persoonlijke groei staan psycho-educatie, herkennen van stressbronnen, detecteren van stresssignalen en het verkennen van positieve stresshanteringstechnieken centraal.

Er wordt actief met deze materie aan de slag gegaan waarbij je na elke sessie concrete opdrachten krijgt om hier thuis verder mee te oefenen. Inzicht krijgen in het eigen functioneren en hierdoor positieve groei en veerkracht stimuleren is de rode draad doorheen dit KRACHTIG traject. 

De groepssessies worden voorafgegaan door een individueel kennismakingsgesprek en 1 individueel afrondingsgesprek, deze data zijn los in te plannen. 

Voor wie?

Voor ieder die wel eens geconfronteerd wordt met stress en zich hierdoor prikkelbaarder, meer gefrustreerd, emotioneel, ... voelt. Soms eens spanningshoofdpijn, pijnlijke spieren, versnelde ademhaling, ... ervaart. Voor elk van ons die preventief rond burn-out wenst te werken. 

Door wie ? 

Deze sessies worden gegeven door Mileen Delaere ( loopbaan- en perfectionismecoach), Francis Mwami ( lichaamsgericht therapeut) en Elien Pauwels ( klinisch psycholoog).

Wanneer ? 

Donderdagavond van 19u - 20.30u

data: 

- reeks 1: 7 - 14 - 21 - 28 maart 2024 ( VOLZET)

- reeks 2: 16 - 23 - 30 mei - 6 juni 2024 (VOLZET)

- reeks 3: 3 - 10 - 17 - 24 oktober 2024

kostprijs volledige traject ( kennismakings- en afrondingsgesprek + 4 groepssessies) : €21

Dit groepssessies worden gesteund door de conventie voor eerstelijnspsychologische zorg. 

Waar? 

We verwelkomen jullie graag in onze gezellige groepspraktijk! 


info@thinkoutside.be