We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Lise Stockx: klinisch psycholoog 

Reeds van jongs af aan had ik een bijzondere interesse in verhalen. Ik las het ene boek na het andere en toen ik in het eerste leerjaar leerde schrijven, begon ik ook zelf verhaaltjes neer te schrijven. Naarmate ik ouder werd ontwikkelde deze interesse zich verder tot een nieuwsgierigheid naar het doen en laten van de mens en de verhalen van individuen. Dit was voor mij de aanleiding om psychologie te gaan studeren.

Ik vind het belangrijk dat ik ook mezelf blijf uitdagen door middel van opleidingen, vormingen en workshops om op die manier kwalitatieve hulp te garanderen. Hieronder een overzicht:

  • Master klinische psychologie (VUB, 2017-2019)
  • workshop psychodrama 'puppet kits'  (2018)
  • opleiding psychodrama (2018 - 2019)
  • Eerstelijns Psychologische Zorg (UGent, 2020 - 2022)
  • basisopleiding EMDR deel 1 ( Integrativa, 2022)
info@thinkoutside.be