jobcoaching

Loopbaanbegeleiding: op weg naar plezier in je werk!

Denk je dat bepaalde zaken in je huidige job anders en beter kunnen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed hoe of wat? Heb je het gevoel nog weinig plezier te beleven aan je werk? Overweeg je de stap naar een zelfstandig statuut?

Loopbaanbegeleiding helpt je hierbij!

Ontdek welke job het best bij je past...

Samen brengen we je talenten, persoonlijke waarden, je passies en dromen duidelijk in kaart. Loopbaanbegeleiding hoeft niet noodzakelijk tot een nieuwe job te leiden. Het vinden van het juiste evenwicht zodat je de dingen die je graag doet kunt combineren, kan eveneens jouw uitdaging zijn. Werken aan een goede afstemming werk en privé kan immers bijdragen tot job tevredenheid. 

… en ga stapsgewijs aan de slag.

Wanneer het duidelijk is welke richting je verder wil, helpen we hoe je stap voor stap en resultaatgericht je ambities kan waarmaken.

Loopbaanbegeleiding geeft je duidelijkheid over wie jij bent als persoon en in welke werkcontext jij goed past. Je haalt de willekeur uit je loopbaanpad

praktische informatie

Wat mag je verwachten?

Een mensgerichte en persoonlijke aanpak, een traject op maat, gericht op jouw noden maar daarnaast ook een actiegerichte aanpak waar we op zoek gaan naar jouw gewenste resultaat. Kernwoorden betrokkenheid, inspirerend en resultaatgericht staan centraal. 

Wie kan hier terecht? 

Iedereen die zich vragen stelt bij zijn of haar loopbaan, die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in het werk of de professionele loopbaan op een andere manier wenst in te vullen.

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen? 

Nood aan een professionele energieboost, demotivatie/bore-out, jobheroriëntering, carrièreswitch, balans werk en privé, ontdekken van je talenten, sollicitatietraining, begeleiding op de arbeidsmarkt, ....


kostprijs: 

  • Werk je in Vlaanderen (als werknemer of als zelfstandige) dan kan je normaliter gebruik maken van loopbaancheques. De details van de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van VDAB. Voor 80 € krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 8 uur professionele coaching ter waarde van 1100€! Ik ben als jobcoach verbonden aan Coachbureau (www.coachbureau.be) waardoor werken met loopbaancheques mogelijk is.

  • Afspraken die minder dan 24u voor de geplande sessie worden afgezegd, worden aangerekend. Op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper