We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

jobcoaching / outplacement

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, heb je het gevoel dat je weinig voldoening haalt uit je job, wil je graag vrijblijvend samen eens nadenken over andere mogelijkheden, …?

Loopbaanbegeleiding helpt je hierbij!

Wanneer je stagneert in je persoonlijke groei, tracht ik jou opnieuw in beweging te brengen. Zo groeit jouw vertrouwen, krijg je terug plezier in je leven en in je werk. 
Samen zoeken we naar wat je graag doet, waar je goed in bent en wat je energie geeft. 

Loopbaanbegeleiding hoeft niet noodzakelijk te leiden tot een nieuwe job, ook het vinden van een nieuw evenwicht tussen werk en privé kan bijdragen tot een betere kwaliteit van leven. 

Verder staan we ook voor een zorgzaam outplacement. Geen "klassikale" standaardtrajecten die door de strot geduwd worden maar opbouwend samen op weg, op zoek naar de gepaste job waarbij we oog hebben voor jou als persoon én jouw talenten. En dan sta je pas écht in jouw kracht ! Denk je dat je in aanmerking komt voor outplacement of ken je iemand ? Contacteer me en we gaan samen aan de slag. Meer info over outplacement vind je hier: https://www.nextstepcoaching.be/outplacement/#Contactpraktische informatie

Wat mag je verwachten?

Een praktische en gedreven aanpak met oog voor mens én organisatie. 

Wie kan hier terecht? 

Iedereen die zich vragen stelt bij zijn of haar loopbaan, die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in het werk of de professionele loopbaan op een andere manier wenst in te vullen.

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen? 

Nood aan een professionele energieboost, demotivatie/bore-out, jobheroriëntering, carrièreswitch, balans werk en privé, ontdekken van je talenten, sollicitatietraining, begeleiding op de arbeidsmarkt, ....


kostprijs: 

  • Werk je in Vlaanderen (als werknemer of als zelfstandige) dan kan je normaliter gebruik maken van loopbaancheques. De details van de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van VDAB. Voor 80 € krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 7 uur professionele coaching ter waarde van 1100€! Ik ben als jobcoach verbonden aan Next Step (www.nextstepcoaching.be) waardoor werken met loopbaancheques mogelijk is.

  • Afspraken die minder dan 24u voor de geplande sessie worden afgezegd, worden aangerekend. Op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper 
info@thinkoutside.be