jobcoaching

Loopbaanbegeleiding: neem je eigen loopbaangeluk in handen

Je zit niet meer goed in je vel op het werk, hebt behoefte aan een klankbord en of wil weloverwogen beslissingen nemen. In loopbaancoaching word je individueel begeleid en groei je op een verrassend krachtige en concrete manier. Dit geeft je bakken energie, verhoogt je zelfvertrouwen en/of brengt weer rust in je hoofd.

Vind jouw energie terug

Ontdek waar jij goed in bent: iedereen is geboren met talenten. Een talent is iets wat je heel goed kunt, het kost je geen moeite om te doen. Talenten worden zo soms onzichtbaar voor jezelf: je vindt het immers een evidentie dat je iets op een bepaalde manier aanpakt of doet.

Vind aansluiting met de markt

Je kent je talenten maar hoe zou het zijn om deze ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken in je job? Weten welke werkcontext bij je past is heel belangrijk in het maken van een goede keuze in jouw loopbaanpad. Talenten willen ook gevoed worden, en je wilt jouw groeipotentieel ontdekken.

Jouw leven in balans

Het vinden van het juiste evenwicht zodat je de dingen die je graag doet kunt combineren is jouw uitdaging. Hoe kan je anders leren omgaan met stress en ambitie? Hoe pik je de draad weer op na een burn-out? Hoe kan je jouw hoog sensitiviteit inzetten als kracht op het werk?

Loopbaanbegeleiding geeft je duidelijkheid over wie jij bent als persoon en in welke werkcontext jij goed past. Je haalt de willekeur uit je loopbaanpad.

praktische informatie

Wat mag je verwachten?

Een warme en persoonlijke aanpak. Geen uniforme testjes of standaard oefeningen, wel een traject dat je loopbaanvraag beantwoordt.

Dit doe ik door:

 • inspirerende tools in te zetten die je voorbij het denken brengen
 • het unieke en de kracht van jouw manier van zijn te benoemen
 • te luisteren en ruimte te geven aan wat er in jou leeft
 • achterliggende patronen te herkennen en er mee aan de slag te gaan
 • vanuit de interactie te werken en wat er gebeurt in de sessie te benutten
 • je creativiteit te prikkelen en je uit te dagen je grenzen te verleggen
 • te bewegen

Ik ben als jobcoach verbonden aan NextStep coaching (www.nextstepcoaching.be). Je vindt onze website ook via loopbaangeluk.be want dat is precies waar we een bijdrage aan willen leveren: jouw loopbaangeluk!


wie kan hier terecht? Iedereen die zijn professionele loopbaan op een andere manier wenst in te vullen

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen? nood aan professionele energieboost, demotivatie/bore-out, jobheroriëntering, carrièreswitch, balans werk en privé, ontdekken van je talenten, sollicitatietraining, begeleiding op de arbeidsmarkt, ....


kostprijs: 

 • Ben je werkende in Vlaanderen (als werknemer of als zelfstandige) dan kan je normaliter gebruik maken van loopbaancheques. De details van de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van de VDAB. Voor 80 € krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 8 uur professionele coaching ter waarde van 1100€!
 • Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques dan kan je hetzelfde traject doorlopen aan het gereduceerde tarief van 70€/u. Graag gepast en contant betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app:
 • Afspraken die minder dan 24u voor de geplande sessie worden afgezegd, worden aangerekend. Op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.


locatie:

 • Veldstraat 55, 9890 Asper