We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychologische ondersteuning en rouwverwerking

Soms ervaren we het gevoel dat we zijn vastgelopen, dat we het overzicht kwijt zijn of geen rode draad meer kunnen vinden die ons houvast biedt. Dit kan door rouw, verlies, trauma, gevoelens van neerslachtigheid, ...

Samen zullen we opnieuw op zoek gaan naar dat overzicht, naar nieuwe vooruitzichten of perspectieven en naar jouw rode draad. Dit doen we we door jouw verhaal en noden te volgen. Je kan me zien als een reisgenoot met een zachtaardig, luisterend oor en een grote, oprechte nieuwsgierigheid.

Indien je hier voor openstaat kunnen we creatief en ervaringsgericht aan de slag gaan ( bv. door beeld, muziek, beweging, psychodrama, ...). Op deze manier maken we de stap van het praten naar het voelen en kunnen zaken meer doorleefd worden. Hierdoor leer je jezelf op een nieuwe manier kennen en komen we stap voor stap weer dichter bij jouw kracht. Je kan de therapieruimte beschouwen als een veilige plek om hiermee te experimenteren.

Deze methodieken kunnen zowel ingezet worden bij volwassenen - jongeren en kinderen. 

praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen:  omgaan met rouw en verlieservaringen, omgaan met echtscheiding, zelfbeeld, depressie, omgaan met ziekte en pijn, ... 

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek en opvolgsessie: €65 
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info. 

  • afspraken die niet binnen de 48u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper 
info@thinkoutside.be