We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Creatieve therapie: kinderen- jongeren en volwassenen

Doen en ervaren staan centraal in deze begeleiding. Door actief in het hier en nu aan de slag te gaan met allerlei beeldende materialen kunnen we tot inzicht en groei komen.

Allerhande thema's, problematieken, opvoedkundige vragen en nog veel meer benaderen we op een creatieve manier om er terug wat perspectief, ademruimte en openheid in te brengen. 

Via allerlei expressieve mogelijkheden ( aangepast op jouw maat! ) gaan we aan de slag met jouw denken - handelen en voelen. Samen bekijken we hoe we aan jouw traject kunnen vorm geven. 

praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: omgaan met rouw, echtscheiding, angsten, neerslachtige gevoelens, omgaan met agressie, ASS, opvoedkundige vragen, zelfvertrouwen en zelfbeeld, aandachtsmoeilijkheden, ...

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek en opvolgsessie: €65
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app

  • afspraken die niet binnen de 48u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper
info@thinkoutside.be