We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychologische ondersteuning (jong)volwassenen


Op bepaalde momenten in ons leven stellen we zaken in vraag, botsen we tegen dezelfde dingen aan, of raken we in de knoop. Indien je op zoek bent naar ondersteuning hierbij, neem ik graag de tijd om te exploreren wat jouw vraag precies is, wat je verwachtingen zijn en waar je noden zitten.

Door mijn jarenlange ervaring als psycholoog binnen de ambulante zorg, zijn weinig thema's me vreemd. Identiteit, context, verslaving, psychische problemen, ouderschap, seksualiteit, ... zijn zaken die aan bod kunnen komen. Als systeemtherapeut in spe, ben ik benieuwd naar de mensen en omgevingen die jou beïnvloeden, en waar jouw invloed zit.

Een plek bieden waar je op je gemak bent om te spreken over wat je bezighoudt, zie ik als een basisvoorwaarde in de begeleiding. Het verdere verloop zoek ik samen met jou uit. praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: identiteit, verslaving, ouderschap, seksualiteit, psychische moeilijkheden, jij in relatie met je omgeving, ...

kostprijs: 

  • kennismakingsgesprek en opvolgsessie: €65
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • afspraken die niet binnen de 48u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie: 

  • Veldstraat 55, 9890 Asper 
 
info@thinkoutside.be