We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Maatregelen Covid-19

Ten gevolge van de corona crisis hadden we besloten om tijdelijk over te schakelen naar online- begeleidingen. Ondertussen hebben ook wij de tijd gehad om na te denken over passende maatregelen om zowel jullie als onze veiligheid te waarborgen. Vandaar dat we beslist hebben om vanaf mei onze praktijk ook opnieuw toegankelijk te maken voor fysieke raadplegingen ( voorlopig enkel voor onze 1 op 1 begeleidingen). Uiteraard blijven ook de online consultaties mogelijk! 

Alvorens langs te komen bij onze praktijk, gelieve zeker onderstaande maatregelen te lezen en deze toe te passen bij uw bezoek! 

Enkel op afspraak

Zoals gewoonlijk werken we enkel op afspraak. Het is fijn werken als alle afspraken zo goed als mogelijk worden nageleefd maar geef ons zeker een seintje mocht u of iemand in uw omgeving zich ziek voelen. We bekijken dan de mogelijkheid om over te schakelen naar een online consult of om de afspraak te verplaatsen. 

Wachtzaal

Onze wachtzaal zal tijdelijk gesloten zijn. Gelieve te wachten in uw auto / vooraan aan de ingang van de praktijk tot u een sms krijgt van uw therapeut. Vergeet bij het maken van een afspraak dus zeker niet om uw GSM nummer mee te delen! 

Hygiëne

Onze praktijk wordt regelmatig gepoetst, deze periode hebben we nog meer dan anders aandacht voor hygiëne. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid voorzien om handen te wassen en te ontsmetten. Verder wordt de praktijk ook iets "spartaanser" ingericht zodat de therapeuten tussen 2 consulten door de tijd hebben om stoelen, tafels, deurklinken, … te ontsmetten. 


De komende periode zal er in de praktijk ook geen water, koffie of thee worden aangeboden. U kan wel zelf een drankje meenemen om tijdens het consult te nuttigen. Denk eveneens ook aan het meenemen van een eigen stylo en schriftje ! 

Mondmasker

Normaal kan de gewenste afstand van 1,5m gerespecteerd worden. Toch vragen we aan iedereen om voor alle zekerheid een mondmasker te voorzien en op te zetten bij het betreden van de praktijk. In samenspraak met uw therapeut kan u bekijken op welke momenten jullie al dan niet gebruik maken van deze mondmaskers. 

Contactloos betalen

We vragen aan iedereen om contactloos te betalen. Dit kan door de Payconic App te installeren op uw smartphone. Indien dit niet lukt kan u steeds vragen om het consult via overschrijving te betalen. Cash geld wordt tijdelijk niet aanvaard. 

Online consulten

Online consulten blijven mogelijk. Bespreek met uw therapeut zeker eens de verschillende opties. 

info@thinkoutside.be