We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychologische ondersteuning volwassenen

Als psycholoog is het mijn passie om mensen op hun levenspad te begeleiden. Dit doe ik niet enkel door jouw verhaal te beluisteren maar ook door jou hierin actief bij te staan. 

In de veilige ruimte van de groepspraktijk krijg je een plaats om je verhaal te doen. Samen gaan we actief aan de slag om de leidraad van je eigen leven terug te vinden. Dit doen we aan de hand van gedrag- en cognitief therapeutische principes.

In de eerste gesprekken bekijken we samen je klachten en hun samenhang. Nadien spreken we samen doelen af die voor jou belangrijk zijn en bekijken we hoe jouw traject er mogelijk kan uitzien. Er wordt actief gewerkt binnen, maar ook buiten de sessies aan de hand van thuis- en registratieopdrachten. Dit zorgt ervoor dat je maximaal het effect van de therapie kan benutten. 


praktische informatie

Psychologische begeleiding voor volwassenen;

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: slapeloosheid, assertiviteit, aanhoudende (hoofd)pijn, vermoeidheid, rouw- en verliesverwerking, angstproblematieken, stemmingsproblemen, omgaan met chronische pijn, begeleiding bij levensvragen, keuzemoeilijkheden, identiteitsproblemen, emotionele problemen, angst- en paniekaanvallen, sociale angsten, CVS, depressie, laag zelfbeeld, onzekerheid, ...

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek: €60 ( duur 60 min)
  • opvolgsessies: €55 ( duur 60 min)
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper


info@thinkoutside.be