psychologische ondersteuning en burn-out coaching volwassenen


Sommige gebeurtenissen kunnen ertoe leiden dat je je niet goed in je vel voelt, uitgeblust raakt, even niet meer weet welke richting je verder uit wil gaan. Als erkend klinisch psycholoog neem ik graag samen met jou de tijd om hierbij stil te staan. Vanuit een objectieve houding luister ik naar jouw verhaal. Via krachtgerichte gesprekken, cognitief-gedragstherapeutische én ervaringsgerichte technieken tracht ik jou een boost te geven om jouw eigen vaardigheden te (her)ontdekken, zodat je zelf opnieuw richting kan geven aan jouw (werk)traject.

Gesprekstherapie

Een sessie binnen de veilige omgeving van een groepspraktijk biedt ruimte en rust waardoor stil gestaan wordt bij zowel de problemen als de mogelijkheden. Dit kan zowel op een louter verhalende en sprekende wijze als op een meer creatieve manier gebeuren, steeds in samenspraak en op maat van de cliënt. Tijdens deze sessies wordt gewerkt volgens de principes van narratieve en oplossingsgerichte therapie. Dit is een krachtgerichte begeleidingsvorm met sterke focus op kwaliteiten, vaardigheden en waarden die ook ruimte geeft om moeilijke en pijnlijke onderwerpen bespreekbaar te maken.praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: stress, spanning, omgaan met burn-out, preventie van burn-out

kostprijs: 

  • kennismakingsgesprek: duur 60 min, kostprijs €60 ( opmaak van diagnoseverslag inbegrepen)
  • opvolgingssessies: duur 60 min, kostprijs €55

  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • komt u in aanmerking voor het pilootproject burn-out, dan hebt u recht op enkele gratis sessies. Meer info vindt u hier .

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie: 

  • Veldstraat 55, 9890 Asper