We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychotherapie en coaching volwassenen

In een verkennend gesprek gaan we op zoek naar jouw hulpvraag. We werken op een manier die het beste aansluit bij wie jij bent. Dit kan via gesprek, lichaamswerk en creatieve expressie.
We leren contact maken met het lichaam, focussen, en aanwezig zijn bij wat is. Het gaat om bewustwording, tools aanleren om naar je lichaam te luisteren, body dialogue.
Emoties kunnen in beweging worden gezet. Ademhaling is daarbij de basis. We maken gebruik van de kracht van aanraking, van meditatie, visualisatie, creatieve expressie, en opstellingen.

Het creatieve proces kan blokkades losmaken, duidelijkheid scheppen,  een uitlaatklep betekenen voor opgekropte emoties,  een plek geven aan onverwerkte ervaringen, een heling zijn voor pijn, rust brengen door aandacht een aanwezigheid.

Ik begeleid op een holistische integratieve manier, waarin denken, voelen en handelen betrokken worden zodat wat vast zit, in beweging kan komen.

We werken in een sfeer van mildheid en acceptatie.


praktische informatie

psychotherapie en coaching voor volwassenen die via gesprek / lichaamswerk / creatieve expressie willen leren contact maken met het lichaam, focussen en aanwezig leren zijn bij wat is.

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: hoog sensitiviteit, verlies- en rouwverwerking, lichamelijke klachten, zingevingsvragen, begeleiding in proces van moederschap en ouderschapsbegeleiding, depressie, angsten, … 

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek / binnen sessie: deze sessies duren ongeveer 60min en kosten €55
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper
info@thinkoutside.be