We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychosociale en contextuele begeleiding

In de contextuele begeleiding bied ik een veilige ruimte om tijd te nemen voor jouw levensverhaal en je beleving van de relaties in je leven. We kijken door een contextuele bril naar jouw situatie: dit gaat vooral over familierelaties die ook een invloed hebben op je huidige (werk)relaties, je eigen manier van opvoeden, je zelfbeeld,... Misschien loop je vast in bepaalde contacten, misschien voel je dat de balans van geven en ontvangen niet in evenwicht is. Word je voldoende gezien? In je inzet maar ook in je lasten die je draagt?

Ik luister en begeleid je in jouw unieke vraag, zodat je kan zijn wie je bent, ook in verbinding met anderen, zodat je kan groeien en je vrij voelen. Naast praten, kijken we welke acties je kan ondernemen om jouw situatie te verbeteren. Dit gaat steeds gepaard met het zoeken naar steun en hulpbronnen, in allerlei vormen. Als dat passend is voor jou dan kunnen de natuur, wandelen, beweging en mindfulnessoefeningen aanvullend ingezet worden in de begeleiding.  


praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen:  zelfbeeld, faalangst, familierelaties, zelfvertrouwen, zingevingsvragen, studiebegeleiding, omgaan met uitstelgedrag, motivatie, stress, werkrelaties, gezinsdynamieken, hoogsensitiviteit, levensvragen, ontwikkeling van kwaliteiten, ...

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek: duur 60 min, kostprijs €60 
  • opvolgingssessies: duur 60 min, kostprijs €55

  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app.

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info. 

  • afspraken die niet binnen de 24u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper 
info@thinkoutside.be