We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

psychologische ondersteuning volwassenen 

De wereld van vandaag lijkt er bij velen onder ons voor te zorgen dat we onszelf onderweg kwijtraken. We raken overweldigd door alles wat de maatschappij van ons verwacht en verliezen prioriteiten, ons eigen geluk, onszelf uit het oog. Ik neem graag samen met jou de tijd om een beter zicht te krijgen waar je op vastloopt en luister naar jouw verhaal met een neutrale en open houding. Doorheen onze gesprekken begeleid ik je om zelf inzichten en oplossingen te ontdekken die voor jou werken.

Elk traject start met een verkennend gesprek. Hierbij bekijken we jouw hulpvraag en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen. Jijzelf kan in dit eerste gesprek ook aanvoelen of het klinkt en beslissen of je jouw proces samen met mij wil opstarten. Het verdere verloop bekijken we samen, er bestaat geen one-size-fits-all aanpak. Elk proces is afgestemd op jouw noden en wensen. 

Ik werk vanuit een integratief psychotherapeutisch kader waarbij we jouw unieke persoonlijkheid, behoeften en context mee in rekening brengen. De nadruk ligt hierbij op gesprekken, maar ik maak ook graag gebruik van meer ervaringsgerichte technieken. We werken hierbij steeds met respect voor jouw tempo en jouw grenzen. 

praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: stressklachten, zelfbeeld en zelfvertrouwen, zingevingsvragen, (parentale)burn-out, verlies, (faal)angst, ...

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek en opvolgsessie: €65
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bankcontact app

  • sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling, contacteer de website van jouw mutualiteit voor meer info.

  • afspraken die niet binnen de 48u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper
info@thinkoutside.be