We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

Yoga


Verdiepende module: B(l)oeiende YOGA

Een drukke agenda, het gevoel dat je jezelf minstens in 2 moet splitsen, onrust, geen ruimte meer voor jezelf, bezig bezig bezig bezig....HERKENBAAR?

GOED dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan samen TIJD maken voor onszelf, RUIMTE creëren om samen dingen te leren en in te oefenen.

Als psycholoog en yogadocente geloof ik heel sterk in de taal van het LIJF. Ons lijf liegt niet. Het leert ons ontzettend veel, en vooral ....het toont ons wanneer het genoeg is.

In deze 3 daagse workshop gaan we hoofdzakelijk met ons lijf aan de slag. We zoomen in op verschillende ademhalingstechnieken, relaxatietechnieken, we gaan een zachte vorm van yoga ontdekken, werken met de backmitra (voor die rug, die vaak vol spanningen zit), korte meditaties...Daarnaast maken we ruimte om ervaringen te delen, inzichten te verwerven in het stress systeem en te bekijken wat er anders kan en hoe het anders kan.

PS: denk je dat vertragen helemaal niets voor jou is? PERFECT, dan is het zeker iets voor jou :-)

DEEP BREATHING IS OUR NERVOUS SYSTEM'S LOVE LANGUAGE

Zondagvoormiddag van 10u - 12u

data: 5 - 12 - 19 november

kostrpijs: €195

Nieuwe YOGA reeks september @Thinkoutside

Vanaf woensdag 6 september gaan we samen 8 weken aan de slag. Voor wie ons kent: small groups, dus beperkte plaatsen. Er is een groep om 19u en een groep om 20u15 (nu reeds bijna volzet).

De kostprijs voor de reeks bedraagt 104 euro

PS: Volg je ons ook op social media? Deel gerust bij vrienden/kennissen/familie/collega's :-)

https://www.instagram.com/coaching_yoga_joke/

- Locatie Think Outside (Gavere).

- Nodig? Enkel jezelf en comfortabele kledij

- Inschrijven en/of info via joke@thinkoutside.be OF 0497/806869Hatha - inspired yoga + BackMitra

Voor wie?

Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen: zowel voor absolute beginners als voor gevorderden. Zin om te bewegen en tegelijk ruimte te maken voor ontspanning? Dan ben je hier op de juiste plaats !

Asana's

Door de houdingen stretchen en strekken we onze spieren. De asana's (houdingen) die we uitoefenen hebben een positieve invloed op je uithoudingsvermogen, je lenigheid, je gevoel voor evenwicht en vitaliteit. Je traint daarbij ook aandacht en alertheid doordat je je telkens weer concentreert op de juiste beweging en het aannemen van de houdingen. De houdingen kunnen statisch of dynamisch (flow) zijn. In elke pose wordt aandacht besteed aan een correcte alignement (uitlijning van de wervelkolom).

BackMitra® wat?

De BackMitra® heeft bewezen een grote hulp te zijn om rugpijn, schouderpijn en nekpijn te voorkomen en verlichten. Door de BackMitra® te gebruiken oefen je druk uit op plaatsen van de wervelkolom waar er door stress, gespannen spieren of gewoontehoudingen een kromming is. Door dit regelmatig te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug. Regelmatig zullen we de les starten met enkele oefeningen op de BackMitra®.

Ontspanning

We eindigen elke les met heerlijke ontspanning.
info@thinkoutside.be