We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

coaching: kinderen - jongeren - volwassenen

"Individuele Coaching is het beste van jezelf naar boven halen. Hetgeen dus eigenlijk al sluimerend aanwezig is, maar geblokkeerd zit."

begeleiding voor kinderen

Onze kinderen krijgen al vroeg te kampen met spanning en drukte: er wordt al heel wat van hen verwacht. In hun jonge leven komen ook al veel prikkels op hen af.

Mindfulness, yoga, relaxatie, reiki kan een weg zijn naar een nieuw pad. Een weg die je inslaat waarbij je door bewuster te leven in het hier en nu, je leven al heel wat kan veranderen… en op die manier "innerlijk tot rust" kan komen.

Tijdens individuele coaching gaan we aan de slag met datgene waarmee jouw kind de eerstvolgende stap kan zetten naar verandering. Dit kan via lichaamsgericht werk, ademhalingsoefeningen, meditatie, creatieve opdrachten, systemisch werk, visualisatie, …Om de kinderen hierin te begeleiden en dit zoveel mogelijk te integreren in het dagdagelijks leven, is het belangrijk dat ouders ook meegenomen worden in het verhaal.
Vandaar dat zowel een intake-als afrondingsgesprek van belang zijn. Zo wordt het een samen-verhaal en kan de coaching nog zinvoller worden ingezet.

begeleiding voor jongeren / volwassenen

Via coaching gaan we op zoek naar datgene waar jij nood aan hebt om volledig in jouw eigen kracht te kunnen staan, vol energie te genieten van wat het leven jou te bieden heeft. We achterhalen op welke levensgebieden je vast zit, welke patronen zich blijven herhalen,… Deze blokkades hinderen ons om ten volle te leven, vol-ledig te zijn wie we écht (willen) zijn. Meer en meer leven vanuit het hart, zijn, datgene doen waar we gelukkig en energiek van worden… Samen uitzoeken wat ons energie vraagt en op welke manier we hiermee kunnen omgaan.

Persoonlijke coaching helpt jou om grotere stappen te kunnen zetten in jouw leven… SAMEN! Dit kan zowel preventief als oplossingsgericht. Een coaching sessie kan heel wat in beweging brengen… Na een tijdje kan je opmerken hoe je op sommige vlakken, bewust of onbewust, een groei of verandering meemaakt. Het kan hierdoor (geblokkeerde) energie vrij maken in jouw lichaam die je kan inzetten voor datgene waar jij ten volle van geniet! 


praktische informatie

volgende onderwerpen kunnen zeker aan bod komen: 

loslaten van blokkades, trauma, omgaan met depressie/rouw en verlies/ ..., aanpakken van patronen die jou belemmeren in het dagelijkse leven, positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen, omgaan met (faal)angst, weerbaarheid en assertiviteit, omgaan met hooggevoeligheid en externe en interne prikkels, meer levensenergie en levensvreugde, minder piekeren/ meegaan in negatieve gedachtenstroom, meer contact maken met jouw lichaam, meer lichamelijke rust ervaren, beter inslapen, omgaan met slaapproblemen, leren omgaan met emoties, minder stress en dus meer rust ervaren, sociale vaardigheden, meditatie- en ademhalingstechnieken om te integreren in het dagelijkse leven,...

kostprijs:

  • kennismakingsgesprek , opvolgsessie : €65 /u
  • ouder- of gezinsgesprekken: €70 
  • overleg externe diensten ( school, revalidatiecentra, ...) : €75 /u (inclusief voorbereidings- en verwerkingstijd)
  • verplaatsingskosten : <10 km: + €5, >10km: +€10
  • gelieve gepast en contant te betalen op het einde van de sessie / maak gebruik van de bancontact app.

  • afspraken die niet binnen de 48u worden afgezegd, worden aangerekend: op deze manier wensen wij de wachtlijsten te beperken en iedereen zo snel mogelijk ondersteuning te bieden.

locatie:

  • Veldstraat 55, 9890 Asper 
info@thinkoutside.be