We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

kalender 2020

gratis infomoment diëtiste Laura

Op zaterdag 4 januari kan u vrijblijvend kennis komen maken met onze diëtiste Laura. Zij geeft u een gratis lichaamsanalyse waardoor de eerste stap naar het volbrengen van "het goede voornemen voor 2020" al gezet is. Verder informeert zij u ook over haar werkwijze en specialisaties zoals het "low carb" en "detox 10" programma.

meer info...

4 januari

Yoga

Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen: zowel voor absolute beginners als voor gevorderden. Zin om te bewegen en tegelijk ruimte te maken voor ontspanning? Dan ben je hier op de juiste plaats!

meer info...


start terug op woensdag 8 januari

Mindfulness training

Mindfulness is een aandachtsgerichte techniek om beter te leren omgaan met stress, gedachten en gevoelens. Met mindfulness train je infeite je aandacht zodat je bewuster in het leven staat en je betere keuzes kan maken in soms moeilijke situaties. Mindfulness leert je om veerkrachtig in het leven te staan en meer rust te vinden tijdens drukke veeleisende periodes. Onderzoek toont aan dat mindfulness zeer effectief is bij herval van depressie, chronische pijn, burn-out, angst en stress. 

meer info...


start 13 januari

info@thinkoutside.be