We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

"Blijf in je kot" Yoga

Aarzel je? Geen zorgen, probeer het gewoon eens uit! Ook ik had eerst mijn twijfels, zowel om een les te volgen als om er één te geven. Ik kan je zeggen, dat zowel het volgen als het geven van een online yogales me aangenaam verrast hebben. Het was trouwens ook hartverwarmend om enkele bekende gezichten terug te zien. Het geeft toch dat andere gevoel dan een les via een youtube- of ander kanaal. Via zoom heb je contact met mij, ik maak ook even tijd om iedereen welkom te heten. Je kan dan ook aangeven of er iets is waar we rekening dienen mee te houden die les.

Voor 1 les per week betaal je 7 euro. Voor 2 lessen per week, slechts 10 euro. Betalen kan via overschrijving. Gezien we niet weten hoe lang de maatregelen nog zullen lopen, betaal je best per week.

Rekeningnummer BE84 3631 8669 7859

Zoom, wat, hoe? Je geeft me aan welke lessen je de komende week wil volgen of registreert je plekje via Doctoranytime

Ik mail je per week de zoomlink + login info van de lessen waarvoor je inschreef.

- Het beste is om dit al even op voorhand allemaal te installeren (eventueel de nodige downloads reeds uit te voeren)

- Ik adviseer om op een laptop te werken (op de gsm is het beeld nl toch wel klein)

- De les start stipt, dus 15 minuten op voorhand je aanmelden lijkt me wel handig. Zoek een rustig plekje uit, doe comfy kledij aan, neem een deken, een matje, een kussen en eventueel een dik boek bij jou (of 2, ipv de blokjes in de les)

- Het beste is ook om mij te pinnen (het beeld waar ik op verschijn, rechts bovenaan zijn er 3 puntjes, daarop klikken 'pin video' of via rechtermuisklik)

- Tijdens de les mute ik iedereen. Tijdens de les kan je enkel mij horen en niet elkaar. Ook ik kan jullie dus niet horen tijdens de les. Je kan er altijd voor kiezen je eigen camera uit te zetten tijdens de les.

- Maximaliseer je scherm.


Beste yogi's,

Omwille van de huidige corona maatregelen geven we vanaf heden live yogalessen via zoom op donderdagavond om 20u en zondagochtend om 10u. We kunnen elkaar even niet ontmoeten in ons gezellig zaaltje te Gavere. Daarom breng ik de yoga en de gezelligheid naar 'je kot'. 

Voorbije donderdag deed ik een try-out yogales via zoom. Dit verliep heel vlot en nadien kreeg ik de feedback dat het zeer welkom en deugddoend was. Nu we allemaal 'in ons kot' zitten, voelt samen bewegen eigenlijk heel erg fijn. Velen ervaren deze vreemde periode als stressvol. En laat yoga nu een ideaal middel zijn om zowel mentaal als fysiek die stress te counteren.

Wie graag meedoet, reserveer je plekje via het bekende Doctoranytime systeem (zie link onder) of stuur me een whats'app/sms/Messenger/ mailtje

info@thinkoutside.be