We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

jobcoach / perfectionisme-coach: Mileen

In de ruim 25 jaar dat ik in het HRM vak heb gewerkt, in diverse rollen, heb ik een mooie ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in hun loopbaan en in werving- en selectieprocedures. Ik heb bewust de keuze gemaakt mijn passie te volgen en me volop te richten op het coachen.

Mijn doel: wanneer je stagneert in je persoonlijke groei, tracht ik jou opnieuw in beweging te brengen. Zo krijg je weer vertrouwen en plezier in je werk en leven. Samen zoeken we naar wat je graag doet, waar je goed in bent en wat jou energie geeft.

Vanuit mijn HR-ervaring had ik het voorrecht met heel wat mensen te kunnen samenwerken. Stuk voor stuk toppers, die vanuit hun passie en gedrevenheid onverstoord het beste van zichzelf geven. Maar die zichzelf soms verliezen óf heel veel stress ervaren.

Ik geloof dat het ook anders kan. Daarom wil ik mijn ervaring en expertise als perfectionismecoach inzetten om te voorkomen dat de stress het van jou overneemt. Of dat je je verliest in de waan van de dag.

Ik zet je graag op weg naar meer authenticiteit en vrijheid zodat je bewuste keuzes kunt maken die passen bij de persoon die jij bent. Ze hoeven je ambities niet in de weg te staan, maar kunnen je zóveel meer levensvreugde geven!

Naast perfectionismecoach, ben ik ook loopbaancoach en begeleid ik mensen in Outplacement trajecten. Maar ik ben vooral ook - heel gewoon - iemand die met veel empathie en oprechte betrokkenheid samen met jou op pad gaat.

Om kwalitatieve dienstverlening te kunnen garanderen volgde/volg ik volgende opleidingen:

-lic vertaler Frans - Engels ( HIVET Gent, 1989)

- opleiding tot loopbaanprofessional ( HRD Academy, 2018)

- projecten en bijscholingen 2016 - 2018:

opmaken van HR- plicies ; opmaken van onthaalbrochure ; opleiding als vertrouwenspersoon ; opleiding omgaan met conflicten ; opleiding flexibel werken en vergoeden ; HR-labs VOKA verzuimbeleid ; opleiding updates sociale wetgeving; lab motiveren, opleiden, beoordelen met het oog op retentie ; lab hoe omgaan met veranderingen binnen uw organisatie ; lab met goesting blijven werken en leren, leeftijdsbewust ondernemen 

- opleiding Loopbaancoach basis ( NextStep coaching, 2019)

- verdieping jobcoach: HSP coach / burnout - bore out / systemisch coachen ( 2019)

- workshop: van stress en burn-out naar veerkracht ( 2020)

- Radical Collaboration ( 2020)

- Coachende vaardigheden ( 2020)

- Certo- attest bekwaamheid Outplacement ( 2021)

- jaaropleiding: ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme ( het ontwikkelingsinstituut: 2021- 2022) -info@thinkoutside.be