We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

jobcoach: Mileen

In de ruim 25 jaar dat ik in het HRM vak heb gewerkt, in diverse rollen, heb ik een mooie ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in hun loopbaan en in werving- en selectieprocedures. Ik heb bewust de keuze gemaakt mijn passie te volgen en mij te richten op het vakgebied loopbaanadvies. 

Mijn doel: wanneer je stagneert in je persoonlijke groei, tracht ik jou opnieuw in beweging te brengen. Zo krijg je weer vertrouwen en plezier in je werk en leven. Samen zoeken we naar wat je graag doet, waar je goed in bent en wat jou energie geeft.

Mijn levensmotto: "Ervaring is de som van alle tegenslagen" en " geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken".

Waar ik voor sta: passie voor mensen, praktisch en gedreven. Met oog voor mensen én organisaties.

Om kwalitatieve dienstverlening te kunnen garanderen volgde/volg ik volgende opleidingen

-lic vertaler Frans - Engels ( HIVET Gent, 1989)

- opleiding tot loopbaanprofessional ( HRD Academy, 2018)

- projecten en bijscholingen 2016 - 2018:

opmaken van HR- plicies ; opmaken van onthaalbrochure ; opleiding als vertrouwenspersoon ; opleiding omgaan met conflicten ; opleiding flexibel werken en vergoeden ; HR-labs VOKA verzuimbeleid ; opleiding updates sociale wetgeving; lab motiveren, opleiden, beoordelen met het oog op retentie ; lab hoe omgaan met veranderingen binnen uw organisatie ; lab met goesting blijven werken en leren, leeftijdsbewust ondernemen -info@thinkoutside.be