We bieden zowel consulten in de praktijk als online consulten aan voor wie dit wil! Vraag gerust meer info aan uw psycholoog of therapeut.

ZomerYoga

Voor wie zijn yogapractice tijdens de zomer graag onderhoudt, bieden we themalessen aan. Gedurende anderhalf uur leven we ons samen uit. Bij mooi weer gaan de lessen door in open lucht, mochten we toch te maken krijgen met regenweer zal Joke jou de dag voordien contacteren om enkele opties te bekijken ( in kleinere groepjes binnen of online sessie via zoom). Op deze manier kunnen we ons steeds aanpassen aan de meest recente veiligheidsmaatregelen.

Zowel voor de yogi's die doorheen het jaar reeds les bij ons volgden, als voor wie graag wil kennismaken met ons. Ook wie gewoon eens 1 lesje wil meedoen, uit interesse, als aanvulling op je andere sport, uit nieuwsgierigheid, om iemand te vergezellen, elke reden is een goeie reden....Iedereen is welkom. 

Crazy Legs: woensdag 8 juli            

(19.30u - 21u) 

De aanvang van de zomer is het ideale moment om die benen wakker te maken. Maak je klaar voor een heerlijk dynamische en verwarmende reeks. We werken in deze les voornamelijk op de bovenbeenspieren en de gluteus. Zowel de voorkant als de achterkant van de benen, versterkend als stretching.

Relax and release: zondag 30 augustus ( 10u - 11.30u)

De laatste zondag van de zomer is de ideale zondag om te relaxen, los te laten, onze geest rust te geven. In deze les gaan we rustige, zachte yogahoudingen beoefenen. Zachte stretching, zachte losmaken van de wervelkolom, rustgevende ademhalingsoefeningen. Kortom een les waarna je glimlachend, rustig de dag verderzet. 

Strong to the core: zondag 19 juli    (10u - 11.30u)

Tijdens deze les ligt de focus op (diepe) buik- en rugspieren. Core - stability voorkomt blessures en zorgt voor een goede houding. Vanuit onze core, de korset van het lichaam, ontstaan bijna alle bewegingen. Elke dag is een goeie dag om onze core te versterken. 

Backsbends: woensdag 19 augustus (19.30u - 21u)

Achterwaartse buigingen zijn mijn favoriet. In deze les maken we de schouders en de rug los om daarna naar zachte achterwaartse buigingen toe te werken. Heerlijk verfrissend! praktisch

inschrijven kan door een mail te sturen naar: joke@thinkoutside.be met vermelding van welke workshops je wil volgen. Je zal voor de start van de workshop nog een mailtje ontvangen met de betaalgegevens en met de meest recente veiligheidsmaatregelen. 

kostprijs

1 workshop: € 15
2 workshops: €25
3 workshops: €36
4 workshops: € 48

info@thinkoutside.be